Kupas360.com - Media Sahabat Indonesia

Situs Informasi Berita Terkini dan ilmu Pengetahuan

Selasa, 03 Mei 2016

Lirik Lagu NDX A.K.A - Talining Asmoro (Remake) dan putar video youtubenya

"NDX A.K.A - Talining Asmoro (Remake)"

Lirik lagu :
Opo salahku nganti kowe ninggalke aku
Tanpo sebab alasan dadi karepmu
Teganing ati medhotke talining asmoro
Opo pancen wes ono lanangan liyo
Loro ati atiku loro
Tansah soyo keronto-ronto
Roso iki tetep jroning dodo
Kowe uwes bedo

Tumetesing iluhku nganti koyo tirto segoro
Nalikane kowe lungo ninggalke aku
Nelongso ku nelongso
Ati soyo keronto-ronto
Kowe uwes cidro
Dadi sumpah setiamu

Tumetes iluhku nganti koyo tirto segoro
Laraning njero atiku nganti keronto-ronto
Kelingan janji-janjimu bakal ngancani kayangan
Talining asmoro dadi ilang pedot tanpo alesan
Duh Gusti paringono hambamu kesabaran
Duh Gusti paringono hambamu ketabahan
Masalah ati, sing lagi bubrah saiki
Tak percoyo tak hormati
jebule kuwi kabeh ngapusi

Tumetes iluhku nganti koyo tirto segoro
Nalikane kowe lungo ninggalke aku
Nelongso ku nelongso
Ati soyo keronto-ronto
Kowe uwes cidro
Dadi sumpah setiamu

Takon tumindak sing becik, kwi wes tak lakoni
Takon tumindak sing apik, kwi mesti tak turuti
Janji setiaku Tanggung jroning kecempek tekan saiki
Tak tandur jroning ati
Salah, mungkin aku ra sadar aku salah presepsi
Sinambung talining asmoro metu idu seko ati
Pengorbanan seprene jempalikan nganti ameh mati
kowe sing gawe janji malah kowe dewe sing mblenjani

Tumetes iluhku nganti koyo tirto segoro
Nalikane kowe lungo ninggalke aku
Nelongso ku nelongso
Ati soyo keronto-ronto
Kowe uwes cidro
Dadi sumpah setiamu

Tumetes iluhku nganti koyo tirto segoro
Nalikane kowe lungo ninggalke aku
Nelongso ku nelongso
Ati soyo keronto-ronto
Kowe uwes cidro
Dadi sumpah setiamu

"Lirik Lagu NDX A.K.A - Talining Asmoro (Remake) dan putar video youtubenya"

Author Profile

About bangrinal purba

“Kekuatan bukan berasal dari kemenangan. Perjuangan adalah yang melahirkan kekuatan. Ketika Anda menghadapi kesulitan dan tak menyerah, itulah kekuatan.”

0 Komentar Lirik Lagu NDX A.K.A - Talining Asmoro (Remake) dan putar video youtubenya

Posting Komentar

Back To Top