Kupas360.com - Media Sahabat Indonesia

Situs Informasi Berita Terkini dan ilmu Pengetahuan

Selasa, 03 Mei 2016

Lirik Lagu NDX A.KA - Piwales Tresno Ft. R2D Yogyakarta dan video Youtube Putarnya

NDX A.KA - Piwales Tresno Ft. R2D Yogyakarta

Lirik Lagu
kowe tau ono ning atiku
kowe mbiyen ngancani uripku
saikine kowe lungo ninggal janji palsu
opo iki piwales tresnamu
ngukir cidro ng njero batinku
ngopo tego dolanan atiku sak penakmu?

naliko ati iki wes mantep milih kowe
nanging memburine aku mbok tinggalake
soroting mripatmu wes ra nandakkake tresno
roso wes tok rampungi, atiku tok larani
yen kelingan janji manis rogo iki ra kuat
kabeh esemanku, dadi luluh sambat
uripku soyo susah sak uwise kowe cidro
ra ngiro tresno suci iki dadine sewu loro

jroning ati pancen tresno marang nimas
nanging aku ra biso, mbaleni kabeh crito

kowe tau ono ning atiku
kowe mbiyen ngancani uripku
saikine kowe lungo ninggal janji palsu
opo iki piwales tresnamu
ngukir cidro ng njero batinku
ngopo tego dolanan atiku sak penakmu?

rembulan wengi iki nggowo roso kang tipis
lintang dadi saksi perih ing sambat tangis
sembrebet angin tresno wes mandek mbok gowo lungo
opo iseh pantes, kulo paring ngapuro
pancen kudu pisahan, gsti kang paring dalan
kabeh crito mung pantes, dadi kenangan
ora ono ucap pisah kang iso dadi tinggalan
mergo kowe wes ra biso kanggo dijak bebrayan

jroning ati pancen tresno marang nimas
nanging aku ra biso, mbaleni kabeh crito

kowe tau ono ning atiku
kowe mbiyen ngancani uripku
saikine kowe lungo ninggal janji palsu
opo iki piwales tresnamu
ngukir cidro ng njero batinku
ngopo tego dolanan atiku sak penakmu?

ra bakal tak baleni tresnamu koyo geni
kang sumlebyar,mlabat ngobong roso kang suci
saiki pancen wes ra biso bali ning wektu mbiyen
ilang ukara opo meneh gawe crito balen
wis yo wis ojo, nggugah manah kang turu
tresno kasih lan ati mbiyen udu duwekmu
tak lilakne jembar manah ngeculke kowe
mungi gusti saguh lan cepet paring gantine

jroning ati pancen tresno marang nimas
nanging aku ra biso, mbaleni kabeh crito

kowe tau ono ning atiku
kowe mbiyen ngancani uripku
saikine kowe lungo ninggal janji palsu
opo iki piwales tresnamu
ngukir cidro ng njero batinku
ngopo tego dolanan atiku sak penakmu?

kowe tau ono ning atiku
kowe mbiyen ngancani uripku
saikine kowe lungo ninggal janji palsu
opo iki piwales tresnamu
ngukir cidro ng njero batinku
ngopo tego dolanan atiku sak penakmu?

"Lirik Lagu NDX A.KA - Piwales Tresno Ft. R2D Yogyakarta dan video Youtube Putarnya"

Author Profile

About bangrinal purba

“Kekuatan bukan berasal dari kemenangan. Perjuangan adalah yang melahirkan kekuatan. Ketika Anda menghadapi kesulitan dan tak menyerah, itulah kekuatan.”

0 Komentar Lirik Lagu NDX A.KA - Piwales Tresno Ft. R2D Yogyakarta dan video Youtube Putarnya

Posting Komentar

Back To Top