Kupas360.com - Media Sahabat Indonesia

Situs Informasi Berita Terkini dan ilmu Pengetahuan

Selasa, 03 Mei 2016

Lirik Lagu NDX A.K.A - Korban Katresnan ft. PJR dan putar video Youtubenya

NDX A.K.A - Korban Katresnan ft. PJR

Lirik Lagu :


ciri-ciri mantan yang getun (takon kabar...takon kabar...)
siji takon kabar (yeee...)
kKedua ngomong kangen pengen ketemu (wuuu...)
ke three khamu ngejak khue holan(wowowo..)

rosone tresno iki wes ilang
ibarat kembang kabur kanginan
gedene ombak nabrak karang
jembar ati nompo kasunyatan
aku iso nggawe luwih loro
katimbang batinku kesikso, aku lungo...

pangapurane ora iso mbaleni tresno
ketimbang atiku mati alusss...keloro loro

ilang roso katresnan
saikine dadi kenangan
ibarat godong garing sing kabur kanginan
atiku remuk ra karuan
ati lan batin iki
ora iso mbok apusi
aku ngampet loro neng jero dodo
atiku jembar koyo segoro

ikhlasno aku nggandeng wong liyo
roso sayange ora nggawe loro
wes rasah nangis, wes rasah ngemis
cukup semene iki dalane
eman-eman kasih sayangku
eman-eman lehku setia
getun kui tibo mburi

pangapurane ora iso mbaleni tresno
ketimbang atiku mati alusss...keloro loro

ilang roso katresnan
saikine dadi kenangan
ibarat godong garing sing kabur kanginan
atiku remuk ra karuan
ati lan batin iki
ora iso mbok apusi
aku ngampet loro neng jero dodo
atiku jembar koyo segoro

ilang roso katresnan
saikine dadi kenangan
ibarat godong garing sing kabur kanginan
atiku remuk ra karuan
ati lan batin iki
ora iso mbok apusi
aku ngampet loro neng jero dodo
atiku jembar koyo segoro


"Lirik Lagu NDX A.K.A - Korban Katresnan ft. PJR dan putar video Youtubenya"
Author Profile

About bangrinal purba

“Kekuatan bukan berasal dari kemenangan. Perjuangan adalah yang melahirkan kekuatan. Ketika Anda menghadapi kesulitan dan tak menyerah, itulah kekuatan.”

0 Komentar Lirik Lagu NDX A.K.A - Korban Katresnan ft. PJR dan putar video Youtubenya

Posting Komentar

Back To Top