Kupas360.com - Media Sahabat Indonesia

Situs Informasi Berita Terkini dan ilmu Pengetahuan

Selasa, 03 Mei 2016

Lirik Lagu NDX A.K.A - Kelingan Mantan Ft. PJR dan youtube video Putar

NDX A.K.A - Kelingan Mantan Ft. PJR

Lirik Lagu :
dek koe mbiyen janji karo aku
nglakoni tresno suci kanthi ikhlas tekan mati
ning nyatane ngapusi, cidro ati iki
netes eluhku mili deres ning pipi

dek koe mbiyen janji karo aku
nglakoni tresno suci kanthi ikhlas tekan mati
ning nyatane ngapusi, cidro ati iki
netes eluhku mili deres ning pipi

pancen loro nek kelingan tentang masa lalu
bayangan memang tak seindah kenyataan di hidupku
kelingan awale kita ketemu di sana
berduaan bermesraan penuh canda dan tawa

sumpah janji tresno iki aku karo koe
mugo wae iso langgeng tekan sak lawase
ati kangmas nyaman kaleh panjenengan
mugo wae tresno iki ora bakal tau dadi kenangan

dek koe mbiyen janji karo aku
nglakoni tresno suci kanthi ikhlas tekan mati
ning nyatane ngapusi, cidro ati iki
netes eluhku mili deres ning pipi

opo iki bukti katresnanmu marang aku
kowe ninggal lungo tanpo sebab bahkan ora nesu
rodo sue wes sesasi ora ra ngabari
aku bingung kudu goleki kowe neng ngendi

yoweslah mungkin iki pancen dalane
ati iki mung iso ngampet lorone
bakal tak kenang jenengmu ning masa laluku
senajan kowe wes gawe cidro ning atiku

mas pangapurane kanggo awakku
mergane tresno iki tak direstui ibuku
aku mblenjani janji cinta kita ini
lilakno aku kanti ikhlas ati

dek kowe mbiyen janji karo aku
nglakoni tresno suci kanthi ikhlas tekan mati
ning nyatane ngapusi, cidro ati iki
netes eluhku mili deres ning pipi


"Lirik Lagu NDX A.K.A - Kelingan Mantan Ft. PJR dan youtube video Putar"

Author Profile

About bangrinal purba

“Kekuatan bukan berasal dari kemenangan. Perjuangan adalah yang melahirkan kekuatan. Ketika Anda menghadapi kesulitan dan tak menyerah, itulah kekuatan.”

0 Komentar Lirik Lagu NDX A.K.A - Kelingan Mantan Ft. PJR dan youtube video Putar

Posting Komentar

Back To Top